Lietotu auto horoskops 2024. gadam


Sveiki, horoskopiem ticošie automašīnu mīļotāji! 2024. gads ir klāt, un zvaigznes spēlē nozīmīgu lomu arī jūsu nākamo automašīnu izvēlē. Lūk, kādi ģeniāli un, protams, pilnīgi reāli auto modeļi jums būtu jāizvēlas saskaņā ar horoskopu, ko sastādījuši caroutlet zvaigžņu trajektoriju pazinēji:

1. Auns (21. marts – 19. aprīlis):

pexels.com

Izvēle: Smart ForTwo Cabrio
Kāpēc? Jo Auns aplami un stūrgalvīgi (no vārda “stūre”) ir pārliecināts par šī auto patieso izmēru, veiktspēju un domā, ka šis nu būs tas auto, kam visi griezīs ceļu, kaut arī dažreiz šī pašpārliecinātība ir pavisam bezjēdzīga.

2. Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs):

pexels.com

Izvēle: Cadillac Escalade
Vērsis domā, ka ir praktisks, bet patiesībā tikai vēlas, lai visi to redz un cienītu. Tāpēc Escalade būs ideāls – liels, grezns un pamanāms, jo “arī pašam Vērsim tas ir jāredz un jājūt”. Tam pat nav svarīgi braukt, vērsis pat vairāk priecāsies, ja Escalade stāvēs pie sarkanā, sastrēgumā, vai servisā.

3. Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs):

pexels.com

Izvēle: Fiat 500L
Dvīņiem vajag kaut ko, paši nezina ko, un tas ir normāli, jo tas atbilst viņu duālajai personībai. Citiem vārdiem sakot, dvīņu auto jāspēj pielāgoties gan garastāvokļu maiņām, gan tikpat labi ikdienas dzīvei. Fiat 500 L ir pietiekami kompakts, bet ar tikpat šķautnainu personību, gan lai vienkārši kaitinātu citus, gan lai pavadītu laiku arī uz ceļa.

4. Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs):

pexels.com

Izvēle: Volvo XC60
Vēzis ir ģimenes cilvēks, tāpēc viņam jāpārvietojas ar bezstilīgu, bet drošu un ērtu auto. Volvo XC60 piedāvā garlaicīgāko pārvietošanos pasaulē, toties ar vēzišķīgo drošības sajūtu.

5. Lauva (23. jūlijs – 22. augusts):

pexels.com

Izvēle: Lamborghini Aventador
Jo trakāk, jo labāk, un Lauvai patīk būt uzmanības centrā. Lamborghini Aventador ne tikai izskatās ļoti labi, bet arī ir pietiekami grezns, lai pievienotu zvaigžņu kategoriju katram ceļam, jo citādi lauvam līdz zvaigznēm nenoklūt.

6. Jaunava (23. augusts – 22. septembris):

pexels.com

Izvēle: Toyota Prius
Jaunavas izliekas, ka rūpējas par vidi, tāpēc Toyota Prius būs ideāla izvēle – lai turpinātu izlikties, un dzīvotu pseidoekoloĝiski škīstā pārliecībā, viegli un mulsi pieverot acis par izmešiem, kas radīti auto razošanas procesā.

7. Svari (23. septembris – 22. oktobris):

pexels.com

Izvēle: Mercedes-Benz S-Class Coupe
Svariem patīk dizains un izsmalcinātība, bet ne viens, ne otrs tiem nekad nav. Tad šī beidzot ir jūsu iespēja, svari, jo Mercedes-Benz S-Class Coupe ir kā mākslas darbs uz četrām riteniem. Bet izsverot visus par un pret, svari visticamāk izvēlēsies elektro skūteri.

8. Skorpions (23. oktobris – 21. novembris):

pexels.com

Izvēle: Dodge Charger Hellcat
Skorpionam ir vajadzīgs auto, kas ir gatavs iedzelt jebkurā brīdī, kaut kas vienlaicīgi draudīgs, bet arī neaprakstāmi iekārojams un tikpat bezjēdzīgs. Dodge Charger Hellcat ir tieši tāds – spēcīgs, kaislīgs, piesaistošs un bezgaumīgi banāls.

9. Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris):

pexels.com

Izvēle: Jeep Wrangler
Strēlniekam patīk piedzīvojumi (lasi: nepietiekoši izplānoti notikumi). Par laimi strēlniekam, Jeep Wrangler ir gatavs iet tur, kur ceļš ved – pat ja tas nav ceļš, un pat, ja pie stūres nav strēlnieks.

10. Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris):

pexels.com

– Izvēle: BMW 5 Series
Mežāzis ir pašpasludinājis, ka tam interesē uzņēmējdarbība un augstāki standarti. Tāpēc BMW 5.sērija ir loĝiska izvēle, lai augstprātīgi dotos biznesa cīņās un uz konferenču centriem. Bet visbiezāk, tieši lai atstātu iespaidu uz citiem mezāziem.

11. Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris):

pexels.com

– Izvēle: Tesla Cybertruck
Ūdensvīri ir apmaldījušies inovācijās un jaunākajos tehnoloģiskajos risinājumos. Tesla Cybertruck ir ideāls auto, ko pirkt, kad cita nav, ko darīt, un izvēli vada ūdensvīra radošais egoisms.

12. Zivis (19. februāris – 20. marts):

pexels.com

– Izvēle: Volkswagen Beetle Cabriolet
Zivīm patīk pārāk sapņot un (it kā) baudīt dzīvi. Volkswagen Beetle Cabriolet ir tieši tas, ko vajag, lai veiktu nejaušus, bezmērķīgus izbraucienus vienīgajā lietainajā dienā mēnesī, izjustu vēju sejā un sapņotu par galamērķiem, kas vēl nav un nekad arī netiks sasniegti.

Caroutlet nepieradinātie astrologi aicina – atcerieties, ka ticēt drīkst tikai sirdij un profesionāliem savā jomā, taĉu izvēloties jaunu lietotu auto, nepieciešams pieņemt izvēli ar vieglumu un domāt par to kā par aizkustinošu piedzīvojumu, nevis kā reālu likteni vai nolemtību.

Lai jūsu ceļojumi būtu droši un aizraujoši 2024. gadā, neatkarīgi no tā, kāds auto jūs un kādu auto jūs izvēlaties!